En blogg om världens finaste hund

Att sälja valparna


skrivet den 13 dec av Admin, klockan:14:37
Nu när jag skrev det förra inlägget och då jag lade fram min teori och önskan om att få vara med alla dessa söta golden retriver valpar så kom jag att tänka på det faktum och den realitet som uppfödarna lever med. De är ju uppfödare vilket innebär att de sedan ska sälja dessa valpar. Det måste vara oerhört svårt att se de växa upp och att behöva sälja dem när de är som sötast eller vad tror ni? Detta kanske är förvisso en sådan sak som man vänjer sig vid och när man ger sig in i ett sådant här arbete så vet man ju vilka villkoren är men det måste ändå vara svårt. Jag vet faktiskt inte om jag skulle fixa det här men som sagt det är nog inte enkelt för någon men kanske en sak som man vänjer sig vid med tiden.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt