En blogg om världens finaste hund

Besök hos veterinären


skrivet den 16 aug av Admin, klockan:16:29

Nu har jag och min älskade golden retriver kommit hem från den årliga vaccinationen. Naturligtvis var barnen med hos veterinären. Hon tyckte mycket om vår lilla golden, som skötte sig så fint. Han var alldeles lugn och stilla trots att han fick sprutor i sig och blev klämd på.Efter besöket pratade jag med veterinären där hon gav oss beröm för att vi kommer och vaccinerar vår hund så fort det är dags. I min värld är det lika självklart att vaccinera hunden som barnen. Men då finns det tydligen de hundägare som struntar i att vaccinera sina hundar. Vissa har inte ens försäkring till deras hundar!Visst kostar det att vara hundägare, men har man inte råd med det då borde man inte få vara hundägare! Tänk vad jobbigt ifall det händer något allvarligt med vår lilla golden bara för att jag struntar i att vaccinera honom! Jag hade aldrig kunnat förlåta mig själv! 

 


Just nu värderat 2.4 av 21 människor

  • Currently 2,428571/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt