En blogg om världens finaste hund

Jag skulle aldrig kunna byta hund


skrivet den 15 dec av Admin, klockan:14:38
Nu när jag har testat att ha en golden retriver och nu när jag har en så har jag verkligen blivit övertygad om att den här rasen är den som passar mig allra bäst. Jag älskar verkligen alla dessa egenskaper som en golden har och för vår familj är det en sådan hund som man bara kan drömma om. Barnen älskar honom och han älskar barnen och det tillför så mycket liv i vårt hem. Vi är alla så glada att ha honom här och vi alla njuter verkligen av varje dag. Barnen börjar nu också ta allt mer ansvar och ser till att han verkligen alltid har nytt och rent vatten och de ger honom mat vi den tiden han ska ha det och så. Men de ger honom lite för mycket godis då och då kan vi tycka men det är väl sådant som hör till.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt