En blogg om världens finaste hund

Jag vill skaffa en Golden


skrivet den 05 dec av Admin, klockan:14:30
Ja, varför skriver jag då egentligen en hel blogg bara om Golden Retrivers? Jo, naturligtvis därför att jag är hur sugen som helst på att skaffa en sådan här hund. Jag har ju redan en liten hund och jag vill gärna hitta en hund till så att han får sällskap. Nu är det så att den hunden som jag har är lite besvärlig och han går inte ihop med så många hundar men eftersom just Golden är som de är till sinnet och allt annat underbart som finns med dem så skulle just en Golden vara en perfekt kompis till min lilla krabat som jag har nu. Jag vill så gärna men problemet är att jag just nu bor alldeles för trångt för att kunna skaffa en hund till så jag får nog vänta tills jag flyttar till något större. Så när det är fixat så tror jag faktiskt att jag direkt kommer att börja leta efter en Golden-kopmpis till min lilla krabat som jag har nu.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt