En blogg om världens finaste hund

Våra hundar kommer överens


skrivet den 14 dec av Admin, klockan:14:38
Min golden retriver är ju lite speciell för att vara just golden. Den här rasen är ju annars som jag har skrivit väldigt vänlig och de kommer bra överens med andra hundar men min golden är ju lite udda på det sättet att han helt enkelt bestämmer sig för vem han ska tycka om och inte. Jag ville så gärna prova med vår grannes nya hund eftersom det skulle vara perfekt om vi kunde gå ut tillsammans och så. Min granne känner ju min golden väl och vi bestämde att vi skulle testa att gå ut med de dagens därpå och det gick så bra. Vi hade ingenting att oroa oss för. De kom så bra överens och nu brukar vi ofta gå ut på långa promenader tillsammans och släppa de lösa och de leker så bra tillsammans. Det är verkligen så roligt att de nu är kompisar och att vi bor så nära.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt